I AM NOW

En utbildning med Göran Boll

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
4 900,00 kr

Om utbildningen

Den här utbildningen, som ger dig konkreta kunskaper, pedagogiska tankar och utprövade verktyg, är ett helt fristående block, och samtidigt, också, ett tänkbart viktigt 1:a-steg i I AM Academys serie utbildningar, där du framöver kan välja att fortsätta förkovra dig.

I AM NOW består av 22 enskilda lektioner fördelade över 6 tydliga ämnen. Totalt ca 70h material inklusive övningar och pass. Till varje lektion får du även tillgång till extramaterial i form av en PDF med fördjupningar och förkovran om det aktuella ämnet.

Tre tillfällen per termin kan du även ta del av Zoom-träffar.

Spela videoklipp

Innehåll

Lektioner

Ämnen

Total tid

Instruktör

22

6

70h

Göran Boll

I AM Online igår!

I köpet av en utbildning från I AM Academy ingår även livstids medlemskap på I AM Online

Värde ca 40’000kr

Tycker mycket om NOW – mycket att ta in och förstå. Yogar nästan varje dag, vilket är toppen! Mitt syfte är att bli fullt medveten om yogans inverkan, hålla mig frisk, undvika fallgropar och förmedla detta till familj och vänner. Uppskattar att ni följer upp, ”finns med” trots att allt är online!

Yogar nästan varje dag

- Eva Tornblad

Jag uppskattar verkligen upplägget på Görans nya online utbildning NOW! För mig som har gått MediYoga steg 1 är detta ett superfint komplement, där NOW erbjuder ett helt unikt koncept – och ger mig mer att ta in än grundutbildningen i MediYoga, i och med att utbudet av övningar är så pass stort. NOW kommer hålla mig sysselsatt ett bra tag framöver.

Helt unikt koncept

- Carina

WOW, vilket fint material! Innehållsrikt, snyggt, genomtänkt – från början till slut. Görans enorma kunskap berikar och förstärker glädjen med allt det goda som I AM yoga skänker både mig och mina yogisar. Fint att kunna lyssna, titta och läsa materialet i min egen takt, när det passar mig, gå tillbaka igen och låt allt sjunka in. Jag ger NOW 10 Poäng!

Innehållsrikt

- Ulrika Lindgren

NOW är perfekt för dig som vill fördjupa dig inom yoga. Du får en liten skattkista med kunskap, redskap och guidning för att kunna fylla på din egen yoga, och tips på hur du enkelt kan börja lära ut till andra. Sååå mycket intressant material som ger generöst med länkar om du vill dyka ännu djupare in i något av ämnena. En kurs som ger så mycket, och helt klart ger mersmak, får naturligtvis 10/10 poäng!

Ger så mycket

- Anne-Li Nordlund

Tack för denna fantastiska guldgruva av pedagogiskt innehåll! En summering av enkelhet om ett komplext ämne som kräver år av träning och förståelse. Att få ta del av effekterna av varje övning förtydligar hur bra yogan fungerar på individnivå. NOW är så tydligt och enkelt uppbyggd att många kan ta till sig kunskapen på ett fint sätt. Här finns mycket erfarenhet, kunskap och ett proffsigt sätt att föra den vidare på – det märks – TACK!

Guldgruva

- Michaela Treslow

Mycket bra koncentrerad kurs! Massor av viktig kunskap från Sveriges mest erfarna yogautbildare, Göran Boll. Tillgängligt, trevligt, både muntligt och skriftligt, i lagom stora bitar. Uppskattar speciellt avsnittet hur man systematiskt tar sig an NOW.s Stora verktygslåda med sina över 450 olika bitar, vilket även för mig, utbildad inom I AM och MediYoga sen 10 år, kan kännas överväldigande. Man börjar med Lilla verktygslådans 16 enkla, kraftfulla, effektiva delar. Lycka till!

Viktig kunskap

- Kristina Solberg

Utbildning hos Göran ger mersmak – kan varmt rekommenderas! NOW ger enkelt, intressant, gediget material att jobba med i egen takt. Görans djupa kunskap och erfarenhet genomsyrar alla lektioner. NOW är en bra början, en bra grund att landa i sig själv, lära mer om Yoga, en förkovring in i denna fantastiska, mångtusenåriga filosofi. NOW kan passa många – kanske en ny start framåt! 10 poäng av 10 möjliga!

Ger mersmak

- Christin Ekstrand Simryd

Jag blir rörd och upprymd av vad Göran skapat! I många år har jag tyckt att den vanliga vården och det alternativa skulle sammanfogas, samarbeta, det skulle kunna bli magiska synergier – vilket är just vad Göran gjort och gör – magi! NOW är lättsmält, trots att det innehåller otroligt mycket kunskap, som härstammar tusentals år tillbaka, samtidigt högaktuellt och behövs NU – NOW! Verktygen finns där, bara att använda, och ännu bättre, sprida. Detta är prisvärt!

Högaktuellt

- Annika Lindqvist

NOW ger dig som nybörjare eller erfaren yogautövare och dig som funderar på att bli instruktör en källa till kunskap att fördjupa dig sig i, bl a yogans historia, uppbyggnad och hälsoeffekter. Du får tillgång till många enskilda övningar, kortare och längre pass som gör det lätt att få in yogan i ditt dagliga liv. Lektionerna är korta, tydliga och materialet lättförståeligt. 9 av 10 poäng.

En källa till kunskap

- Annika Thörn

NOW är en fantastisk utbildning, med ett lättförståeligt djup som gör att jag på riktigt förstår. Pedagogiken är helt klart en 10-poängare! Jag får insikt i sammanhangen mellan kropp och sinne. NOW kan varmt rekommenderas – och passar alla, både nybörjare och erfarna.

Rekommenderas

- Lisa Skotte Lindberg

NOW – en väldigt fin kurs för dig som vill gå en yogautbildning, men inte vet var du ska börja. Genomtänkt på så många plan lär den oss anpassa yogapraktiken för den tid och det samhälle vi lever i. Så smart med en onlinekurs! Göran har mycket kunskap som det är fantastiskt att få ta del av på detta enkla, lättillgängliga vis. Han förmedlar skickligt, det blir lättförståeligt, inspirerande och lättnavigerat, både på smartphone och dator. Om du söker en gedigen yogakurs på nybörjarnivå, då får NOW absolut en 10:a!

Genomtänkt

- Josefin Gustavsson

NOW förmedlar forskning, historia, kunskap och erfarenhet som uppmanar till egen utveckling. Med fokus på den egna upplevelsen – att förstå yoga inifrån. Känns väldigt modernt med referenser till forskning utan att göra avkall på det ursprungliga, mer själsliga. Det enkla i det stora. Fina, tydliga filmer, många pass, bra stöd i skriftligt material och support. Känns väldigt generöst, en 10-poängare.

Väldigt modernt

- Mia Dalle Näf

NOW.s tydliga instruktioner förklarar utmärkt varför yoga är angeläget för alla. Försiktigt nästan omärkligt leds man till att själv börja öva daglig yoga. PDF:erna: bra innehåll, enkel sammanfattning och möjlighet att djupdyka, om man vill. Jag ger NOW 10 Poäng! Varför? Jo här finns massor! 100-tals pass, meditationer, historik mm.

10 Poäng!

- Eva Kristina Ekström

NOW utbildningen har ett SÅ gediget innehåll! Jag har prövat många yogastilar men aldrig glömt upplevelsen av yoga med Göran i mitten av 90-talet. Efter min Mediyoga utbildning fann jag I AM – med Görans alla fantastiska pass! I AM påverkar verkligen helheten: fysiskt, mentalt, emotionellt, andligt och själsligt – så läkande/stärkande på alla plan! I AM NOW har ett mycket pedagogiskt upplägg, känns så enkelt att ta till sig yogans fantastiska verktyg och få den kunskap som behövs för egen, personlig utveckling – OCH kunna föra yogans läkande verktyg vidare till andra.

Stärkande på alla plan

- Carina

Är väldigt imponerad av NOW, den känns helt rätt i tiden. Enkel, omfattande struktur ger en tydlighet, steg för steg djupare in i vad yoga handlar om. Hur vi kan påverka oss själva, hur pass och meditationer är uppbyggda, historiken, den intressanta forskningen och de användbara, konkreta verktygslådorna. Allt finns med – presenterat i ett tydligt, proffsigt format med filmer och fördjupat pdf-material som låter mig greppa ämnet ännu mer. Att få yogan presenterad på detta sätt – kan inte bli bättre! Göran levererar alltid autentiskt och får högsta betyg av mig.

Kan inte bli bättre!

- Jenny Ekholm

Jag är mållös av innehållet i NOW. Under alla mina år har jag aldrig kommit över ett så gediget och genomarbetat material. Fördjupande, berikande, djupt inspirerande! Själva essensen i I AM NOW fungerar omedelbart – inom loppet av sekunder finner jag lugnet med nya favoritmantrat: I AM! Det är en ynnest att få ta del av detta!

Djupt inspirerande!

- Sara Emilionie

Är I AM utbildad hos Göran. NOW är en vitamininjektion, med repetition, massor av ny fördjupad kunskap och inspiration. Fokus på stress och medveten andning är vad många av mina deltagare behöver och efterfrågar. Filmer och PDF:er sprängfyllda med kunskap ger mig möjlighet att erbjuda nya spännande klasser och sprida meningsfull kunskap. NOW blir ett komplement till min utbildning och jag ser fram emot att omsätta denna kunskap i praktiken i mina egna yogaklasser.

En vitamininjektion

- Anette Tamm

Det här är inte bara NOW – det är WOW! En väldigt lättnavigerad utbildning på en otroligt snygg, stilren sida med mycket intressant extra läsning, via informativa PDF:er. Tydligt, lätt att förstå och ta till sig. Görans röst gör att det blir intressant att lyssna. Prisvärt och mycket intressant – det känns att där finns mycket genuin kunskap bakom. 10 Poäng!

Genuin kunskap

- Ann-Britt Lorente

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorn vi får

Utbildningarna på I AM Academy kan du påbörja när som helst. Du har tillgång till innehållet för alltid.

Priset för en utbildning hittar du högst upp på respektive utbildningssida.

Absolut! I AM Academy samarbetar med följande friskvårdsportaler;

Zoom-träffar inträffar tre gånger per termin. Du kan se datum här

Absolut! Efter utbildningen, och du har blivit godkänd, så kommer du få ett utbildningsintyg/certifikat skickad till din e-postadress.

I AM Academy är en webbaserad utbildningsplattform vilket betyder att det enda du behöver är tillgång till en dator, telefon eller surfplatta som har en webbläsare.

Absolut! Till varje moment ingår dokumentation i form av en PDF som du kan spara ned på din dator.

Introduktionspris på I AM NOW i Januari - 500kr rabatt